Szűrés

A(z) Deutsche Telekom kulcsszót tartalmazó cikkek

A Deutsche Telekom és a Lufthansa intelligensebbé teszik a repülést

2018. január 17. -

A repülés jövője most kezdődik: a „Telekom Fashion Fusion & Lufthansa FlyingLab” technológiai és divatverseny döntősei több hónapon keresztül a Fab Lab Berlin laboratóriumaiban dolgoztak a jövő repülési élményét megalapozó intelligens megoldások fejlesztésén. 

Tovább

A Telekom hálózatai a legjobbak Európában

2017. december 13. -

A 2017. évi mobilkommunikációs tesztek során a Deutsche Telekom érte el a legjobb eredményeket – nem pusztán csak Németországban, de az európai leányvállalatainál is. 

Tovább

Európa első 5G-s antennái már működnek Berlinben

2017. október 12. -

A Deutsche Telekom hálózatában négy rádiós cella már a jövő kommunikációs megoldásait képviseli. A Berlinben felállított berendezések Európa első olyan antennái, melyek élő 5G kapcsolatot hoznak létre, valós beállításokkal. 

Tovább

A Deutsche Telekom és a Huawei működésbe helyezte Európa első 5G kapcsolatát

2017. szeptember 4. -

Elkészült a Deutsche Telekom németországi 5G hálózata: a DT berlini belvárosban található, kereskedelmi használatban lévő hálózatán éles üzembe helyezték az 5G technológiát, amely másodpercenként több mint 2 gigabit sebességgel, és csupán 3 milliszekundumnyi késleltetéssel működik a 3,7 gigahertzes spektrumban. A Huawei által gyártott berendezés megfelel az 5G New Radio (NR) 3GPP specifikációknak, a kereskedelmi üzembe helyezés az európai premiert jelenti és fontos mérföldkő az 5G globális fejlődése során.

Tovább